Lerstenen

Företaget

Lerstenen har verkat på fastighetsmarknaden sedan 1992. Genom ett fokus på långsiktighet och goda samarbeten är Lerstenen en av de största aktörerna i Umeå, med ett brett utbud av hyresrätter och företagslokaler.

Uppgift

Lerstenen har vuxit mycket de senaste åren och ville uppdatera deras skapa ny logotyp och visuell identitet. De behövde även en ny webbplats som var modern, kundanpassat som även fungerar på mobila enheter.

Lerstenen

Vi arbetsgrupp arbetade fram en lösning som bestod av en redesign av Lerstenens symbol. Med ledord som modern, välritad, arkitektonisk, positiv och hållbar uppdaterades formen till en klassisk sättning av stenar i tegelmönster. För att få en sober modern symbol tillfördes en facettslipning över stenarna. Den blå färgen justerades till en varmare och behagligare ton.

En samlad visuell identitet med riktlinjer för all typ av kommunikationsmaterial skapades för ett långsiktigt och starkt varumärkesarbete. Vi har producerat visitkort och kontorsmaterial, ny webbplats, presentations- och annonsmallar, fastighetsmärkning och profilkläder etc.