Pondus kan bli Årets Byrå

Skrivet av , Jan 20, 2017 i Blogg

Hurra!

vi är nominerade till Årets byrå 2016 i kategorin Reklambyråer. Våra största kunder har utvärderat oss i vår kompetens, från kreativitet och strategi till digital förmåga och i vilken mån de skulle rekommendera oss, eller inte. 

– Nomineringen är extra viktig då det är kunders åsikter om oss som utvärderas, säger Malin, VD. Det ger även en eloge till alla våra medarbetare och ser till helheten hos oss som byrå snarare än enskilda personers prestationer. Det känns viktigt!

Årets Byrå är en bransch- och kvalitetsstudie som kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer och vad som är avgörande vid valet av byrå. Årets Byrå startade 2000 och är den största kommunikationsbyråstudien i Sverige.

Delar av resultatet (Nöjd Kund Index) offentliggörs på en årlig gala där de byråer med nöjdast kunder uppmärksammas.Branschstudien resulterar även i byråspecifika kundutvärderingar som används i byråernas egen affärsutveckling.

Byråkategorier

Byråer som kvalificerat sig och har godkända resultat delas in i följande kategorier:

  • Brand Experience/Event Marketing
  • Contentbyråer
  • Digitalbyråer
  • Reklambyråer
  • Mediebyråer
  • PR-byråer
  • Varumärkes- och Designbyråer

Pondus är nominerad i kategorin Reklambyråer